Wiemann – moderní a funkční nábytek do ložnice

Renomovaný německý výrobce nábytku, specializující se na výrobu kvalitních ložnicových sestav. WIEMANN je synonymem pro německou kvalitu, inovaci a spolehlivost. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby moderního životního stylu, a to s důrazem na detail a komfort.

Společnost byla založena v roce 1900 jako malá tesařská dílna a postupně se vyvinula v moderní rodinný podnik, který vyrábí produkty „Made in Germany“. Sídlo firmy je v Georgsmarienhütte, odkud denně odchází více než 450 ložnic do více než 25 zemí po celém světě. WIEMANN se zaměřuje na vysokou kvalitu, moderní design a funkčnost, čímž zajišťuje pohodlí a spokojenost svých zákazníků.

Kvalita a preciznost

WIEMANN vyrábí širokou škálu ložnicového nábytku, včetně šatních skříní, postelí, nočních stolků a komod. Společnost je známá svými flexibilními úložnými řešeními a možností přizpůsobení nábytku individuálním potřebám zákazníků. Kvalita a preciznost jsou klíčovými prvky ve výrobním procesu, což je zajištěno kombinací tradičního řemesla a moderní technologie.

Historie společnosti

  • 1900: Založení malé tesařské dílny.
  • 1920: První rozšíření výrobních prostor a začátek sériové výroby nábytku.
  • 1950: Zavedení moderních výrobních metod a technologií.
  • 1980: Další expanze a modernizace výroby, zvýšení exportu do zahraničí.
  • 2000: Otevření nového výrobního závodu v Georgsmarienhütte.
  • Současnost: Výroba více než 450 ložnic denně, export do více než 25 zemí.

Ekologie a udržitelnost

Značka WIEMANN se také pyšní tím, že dbá na ekologii a udržitelnost ve všech fázích výroby. Při výrobě se používají ekologicky šetrné materiály a energie z obnovitelných zdrojů. Společnost je certifikována podle nejvyšších standardů kvality a environmentálního managementu, což zaručuje, že každý kus nábytku je vyroben s ohledem na životní prostředí.